FleXrunner

FleXrunner er bæredygtig forsendelse af pakker.

Slip for besværet med pakkeshoppen og spar penge!
Har du en virksomhed i Aalborg midtby eller Vodskov, og har du brug for en fragtaftale der både er tidsbesparende, billig og bæredygtig?

Vi har løsningen til dig!
FleXrunner er attraktivt og socialøkonomisk initiativ. Vi er et partnerskab mellem Huset Venture Nordjylland og HomeRunner, og derfor kan vi tilbyde afhentning og distribution af dine pakker nemt, hurtigt til en meget fordelagtig pris. Vi sikrer dig, at dine forsendelser når hurtigt frem til modtager.

Du bestiller og betaler nemt din afhentning online. Vi afhenter derefter pakkerne om formiddagen, og kører dem direkte til distributionscenteret. Derved undgår du besværet med at skulle nå i pakkeshoppen efter lukketid – og distributionen af pakkerne samtidig med at du bidrager til et socialt- og miljømæssigt bæredygtigt loop.

Afhentning og dokumentation af dit genanvendelige affald
FleXrunner/FleXskrald tilbyder også afhentning af dit genanvendelige affald (pap, papir, plast m.m.). Vi sørger for at veje, sortere og registrere det, så du kan få data til brug for dokumentation af typer og mængder af affald. Derved kan du slippe bekymringerne om de nye regler for håndtering af affald, vi sørger for at det bliver håndteret miljømæssigt korrekt.

Har du brug for hjælp til korrekt sortering af dit affald, hjælper vi gerne med mere information.

Kontakt os for aftale om FleXskrald-afhentning hos dig.

Med FleXrunner bidrager du til flere Verdensmål
Vi kører i eldrevne køretøjer, og netop derfor er vi et miljørigtigt alternativ til de store lastbiler, der hver formiddag holder i tomgang og fylder i byens gader. Vores indsats bidrager til væsentlig reduktion af støjgener og partikelforurening fra dieseldrevne last- og varebiler i byen.

Vores servicemindede og dygtige chauffører er alle ansat i fleksjob, så du er også med til at tage socialt ansvar, når du handler hos os.

Historien om FleXrunner
FleXrunner hed oprindeligt FleXskrald, og startede som et EU-projekt i perioden 2019-2022. Formålet med projektet var at øge genanvendelsen af affald fra butikker og kontorer i Aalborg, kombineret med en socialøkonomisk beskæftigelsesindsats. I 2022 opstod muligheden for også at hente og distribuere pakker, og vi så muligheden for at udvide forretningen og fastholde målet om at være et bæredygtigt alternativ.

FleXrunner har opstart i marts 2023, og er et samarbejde mellem Huset Venture Nordjylland og Homerunner.